به بهانه استعفای فرماندار رامسر
استعفای نمایشی یا واقعی ؟! با مردم صادق باشید
استعفای نمایشی یا واقعی ؟! با مردم صادق باشید
حضورمستمر" رضا خانی " در فرمانداری و حتی در همان اتاق وصندلی ! و استفاده از خودروی اداری و... / این موضوع سئوالات زیادی را در افکار عمومی بوجود آورده و شائبه صوری بودن این استعفا برای گریزازقانون و البته با هماهنگی مقامات ارشد استان که باید مجری قانون باشند را به اذهان متبادر می سازد ...
در شرایطی ، روز یکشنبه هفته گذشته خبر استعفای فرماندار رامسر بدلیل نسبت فامیلی با یک نامزد انتخاباتی منتشر شد که علی رغم گذشت شش روز ، فرماندار مستعفی همچنان بصورت غیر رسمی بر فعالیت های قبلی خود ادامه می دهد !
شنیده های " شمال فردا " ازحضور مستمر " رضا خانی " در فرمانداری و حتی در همان اتاق وصندلی ! و استفاده از خودروی اداری و... حکایت دارد و این موضوع سئوالات زیادی را در افکار عمومی بوجود آورده و شائبه صوری بودن این استعفا برای گریزازقانون و البته با هماهنگی مقامات ارشد استان که باید مجری قانون باشند را به اذهان متبادر می سازد .
بی تردید این موارد از نگاه تیزبین ناظران انتخابات پنهان نخواهد ماند و واکنش بموقع آنان را شاهد خواهیم بود .
از سویی به نظر می رسد اداره " فرمانداری "غربی ترین شهر استان در شرایط کنونی با سرپرست ، خود از نکات قابل تامل این اتفاقات باشد .
نزدیکی به انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اهمیت آن بر لزوم انتصاب فرماندار جدید برای این شهرستان می افزاید و اداره فرمانداری با سرپرستی ( که البته از افراد با تجربه و موفق بوده است ) بدور از دوراندیشی و درایت مدیریتی است که در استاندار با سابقه مازندران وجود دارد .
فرمانداری رامسر اکنون در شرایطی با سرپرستی اداره می شود که معاون فرماندارهم ندارد و با یک حساب سرانگشتی دو پست حساس و مرتبط با اجرای انتخابات ، در حساس ترین شرایط با یک نفر اداره می گردد.
از استاندار مازندران انتظار می رفت با توجه به دور اندیشی و اشراف کامل به شهرهای غرب استان و هم قابل پیش بینی بودن استعفای رضا خانی، با انتصاب فرماندار( و نه سرپرست ) در شهرستان رامسر موجب بروز این ابهامنات نمی شد .
از سویی گفته می شود عدم انتصاب فرماندار برای این شهرستان صرفا برای بازگشت فرماندار مستعفی ، پس از انتخابات به سمت قبلی خود است که البته با نظرمستقیم اسفندیار رحیم مشائی صورت می پذیرد اما باید این نکته را مورد توجه قرار داد که برگزاری درست ، دقیق و باشکوه انتخابات از هر نظر و توصیه ای با اهمیت تر است . نکته ای که قطعا مورد نظر استاندار محترم و دیگر مدیران ارشد استان نیز می باشد و برای آن تلاش خواهند نمود .
گفتنی است محمد صالح رضاخاني فرماندار رامسرکه سال گذشته در همین روزها و پس از کنار گذاشتن " عبدالصمد صفرنژاد " بر این سمت تکیه زد به استناد ماده 33 قانون انتخابات از سمت خود استعفا نمود.
استاندار مازندران نیز تا ظهر همان روز استعفا ، سرپرست فرمانداری رامسر را معرفی کرد .


