تا انتخابات | ايثار و شهادت
صفحه اصلي | تماس با ما | پيوندها | جستجو | آرشيو | RSS | ارسال خبر

 

 

کد خبر: 141  تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹ 
ايميل ارسال به دوستان
چاپ نسخه چاپی


يادواره 20 شهيد كونگ‌فوكار گيلان برگزار شد

شمال فردا: يادواره 20 شهيد ورزشكار كونگ‌فوي گيلان در مزار شهداي رشت برگزار شد.

رئيس هيئت كونگ‌فو گيلان شنبه شب در اين يادواره اظهار داشت: انقلاب اسلامي ايران امروزه به عظمت و شكوه شهدا روي پاي خود ايستاده و در برابر سردمداران غرب و شرق هرگز سر تسليم فرود نياورده است.
عليرضا مهدي‌پور ادامه داد: شهدا و ايثارگران ما با گذشت جان خود، روح و جان تازه‌اي به نهضت امام خميني (ره) بخشيدند و در حقيقت صحنه‌هايي از وفاداري خود به نظام اسلامي و مكتب اهل بيت (ع) را به نمايش گذاشتند.
وي با اشاره به حضور شهداي ورزشكار در هشت سال دفاع مقدس بيان داشت: شهداي ورزشكار نشان دادند كه نه تنها قهرمان بلكه پهلوان واقعي عرصه ورزش و زندگي هستند.
مهدي‌پور اظهار داشت: اين 20 شهيد بزرگوار از ورزشكاران رشته كونگ‌فو بودند كه در هشت سال دفاع مقدس براي دفاع از مرز و بوم كشور عزيزمان ايران از جان خود گذشتند.
وي با اشاره به درس‌هاي تاريخي از ايثارگري شهدا افزود: رزمندگان فداكار ايران در طول هشت سال دفاع مقدس در سخت‌ترين شرايط و با تحمل حملات همه‌جانبه دشمنان براي نسل‌هاي آينده تابلويي از معرفت و آگاهي را به يادگار گذاشتند.
رئيس هيئت كونگ‌فو گيلان مهم‌ترين وظيفه جوانان امروز را مطالعه وصيتنامه شهدا و ادامه راه آنها عنوان كرد.
به گفته وي مهم‌ترين وظيفه نسل جوان در مقطع كنوني آشنايي با زواياي آشكار و پنهان زندگي شهدا و ايثارگران است.
مهدي‌پور اظهار داشت: از ماه‌هاي گذشته طي نامه‌اي از هيئت‌ شهرستان خواستيم تا اسامي شهداي كونگ‌فو را اعلام كند كه اين 20 شهيد اسناد و مداركشان در وصيتنامه آنها موجود است.
مهدي‌پور با تاكيد بر شناسايي شهداي ورزشكار در استان خاطرنشان كرد: در تلاش هستيم تا شهداي كونگ‌فو را در سطح استان شناسايي كنيم و به يك آمار دقيق و سازمان يافته‌اي دست يابيم.
مديركل تربيت بدني گيلان نيز در حاشيه اين مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت گفت: شهداي ورزشكار بهترين الگو براي ورزشكاران جامعه هستند.
محمد فولادي افزود: شهيد ناظر بر اعمال و رفتار ما بوده و شهيد به معناي سعادت، عشق و ايمان به خداست.
وي شهدا را ذخاير كشور دانست و اظهار داشت: شهادت، برنده‌‏ترين سلاحى است كه هيچ دشمنى را ياراى مقاومت در برابر آن نيست.
مديركل تربيت بدني گيلان از همه ورزشكاران خواست تا به مطالعه زندگي و راه و رسم شهدا بپردازند و آنها را به عنوان بهترين الگو در زمينه زندگي و ورزش انتخاب كنند.
وي خاطرنشان كرد: نبايد درس‌هاي به ‌جا مانده در اين مكتب را به فراموشي بسپاريم و يا از كنار آن با غفلت عبور كنيم.
مراسم بزرگداشت شهداي ورزشكار كونگ‌فو گيلان با حضور مسئولان و خانواده بزرگ كونگ‌فو در مزار شهدا رشت واقع در تازه‌آباد برگزار شد و مداحان اهل بيت (ع) در اين مراسم به نوحه‌خواني پرداختند./فارس

 

اضافه کردن نظر

كليه حقوق محفوظ است، استفاده از مطالب با ذكر منبع بلامانع است - طراحی و تولید: "مازندنت"